Spoorboekje: Van Marwijk in actie, Argentinië wil eerherstel

21 juni 2018, 07:00   Bijgewerkt: 20 juni 2018, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 21 juni.

Wedstrijden

Denemarken - Australië (14.00 uur)

Kan Bert van Marwijk met zijn ploeg na het duel met Frankrijk wederom voor een stunt zorgen? De vorige keer was het wel verrassend wat de Socceroos lieten zien, maar leverde het niets op. Kunnen ze tegen Denen dezelfde mentaliteit opbrengen? In dat geval zit er meer in dan een verliespartij voor Van Marwijk en consorten. Bij een nederlaag zit het toernooi er vermoedelijk ook op voor de Nederlandse coach.

Frankrijk - Peru (17.00 uur)

Frankrijk overtuigde niet tegen Australië, maar won wel. Peru overtuigde wel redelijk en kreeg zeker genoeg kansen, maar scoorde niet tegen Denemarken. Het maakt het duel in Groep C zéker interessant, want van Peru wint de laatste jaren bijna geen ploeg eenvoudig. Bovendien moeten de Zuid-Amerikanen minimaal een punt halen, om niet al vroegtijdig uitgeschakeld te worden. Hoe loopt deze clash af?

Argentinië - Kroatië (20.00 uur)

Hoe gaat het met Lionel Messi? Na de teleurstellende eerste ronde, zal de ster van FC Barcelona ongetwijfeld uit zijn op revanche. Bovendien: áls de Argentijnen niet winnen, dan wordt het een héél zwaar karwei om de volgende ronde te halen. Dat zou een regelrechte ramp betekenen en dus zal Messi - die ploeggenoot Ivan Rakitic treft - er alles aan doen om te winnen.  

Maakt Argentinië tegen Kroatië de sterrenstatus wel waar?

Voetbal op tv 

14.00 uur: Denemarken - Australië, NPO 1, live verslag van het WK-duel

16.10 uur: Touzani's WK warm up, NPO 1, WK-programma met Soufiane Touzani en Eredivisie-spelers

18.00 uur: Frankrijk - Peru, NPO 1, live verslag van het WK-duel

20.00 uur: Argentinië - Kroatië, NPO 1, live verslag van het WK-duel 

21.50 uur: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen