El Ahmadi: "Maar Ronaldo aan banden leggen is lastig"

20 juni 2018, 11:21

Het moet woensdag gaan gebeuren voor Marokko, dat Europees kampioen om 14.00 uur zal ontmoeten. De Afrikaanse ploeg moet op jacht naar drie punten en dat gaat uiteraard geen gemakkelijke klus worden. Karim El Ahmadi blijft echter strijdbaar.

Marokko staat na de ontmoeting met Iran nog op nul punten en treft dus nog Portugal en Spanje. "Ons programma hier is loodzwaar, dat wisten we natuurlijk al voordat we naar Rusland kwamen. Daarom wilden we ook zo graag van Iran winnen", zegt El Ahmadi tegen het Algemeen Dagblad. "Wij hebben in die wedstrijd vol op de aanval gespeeld, maar het lukte niet om te scoren. Onze uitgangspositie is nu helder, we staan nog op nul punten. Een goed resultaat tegen Portugal is de eerste opdracht. Dat gaat heel lastig worden, maar we geven niet op."

De Atlas Leeuwen staan om 14.00 uur tegenover Cristiano Ronaldo, het fenomeen dat in de wedstrijd tegen Spanje drie keer scoorde. "Op het WK ontmoet je nou eenmaal de beste spelers van de wereld. Dat is straks ook tegen Spanje het geval met Iniesta, Costa en Ramos. Dat is dus exact de reden waarom we er zo naar uit hebben gekeken. Ik heb een paar keer de Afrika Cup gespeeld, maar dit is compleet anders. Letterlijk iedereen kijkt mee. Daarom steekt het ook zo dat we tegen Iran een valse start hadden. Maar nu moeten we er wel staan. Ja, we moeten Ronaldo aan banden leggen. Dat is lastig, maar als je nog iets wil dit WK, dan zal het wel moeten gebeuren", beseft de Feyenoorder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen