Oude bekende Van Nieuwstadt wordt teammanager Willem II

20 juni 2018, 09:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hij speelde al als voetballer bij Willem II en Jos van Nieuwstadt gaat wederom aan het werk in Tilburg. De 38-jarige oud-verdediger heeft zich woensdag als teammanager verbonden aan de Tricolores, waar hij Mischa Rook opvolgt.

Per 1 juli is Van Nieuwstadt de nieuwe teammanager van de Eredivisionist. "Teammanager bij "mijn club" lijkt me een erg mooie baan en ik denk dat de functie goed bij me past. Ik regel graag dingen, stel mensen graag op hun gemak en wil spelers zorgen uit handen nemen, zodat ze op het veld alleen presenteren aan hun hoofd hebben", vertelt Van Nieuwstadt op de clubwebsite. De oud-verdediger speelde tussen 1998 en 2006 voor Willem II.

De club maakt daarnaast bekend dat videoanalist Tom Wagenaar heeft bijgetekend. Hij begint met ingang van het nieuwe seizoen aan zijn derde jaar als videoanalist. "Ik ben in Tilburg opgegroeid en dat maakt mij extra trots dat ik aankomend seizoen weer deel mag uitmaken van de staf van deze mooie club. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en naar de nieuwe samenwerkingen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen