Cúper baalt: "Had eerder beschikking willen hebben over Salah"

20 juni 2018, 07:54

Mohamed Salah stond dinsdag in de basis tegen Rusland, maar ook met de sterspeler in de ploeg ging Egypte met 3-1 ten onder. Bondscoach Héctor Cúper vindt het jammer dat hij niet eerder in het toernooi de beschikking heeft gekregen over zijn beste speler.

De 26-jarige aanvaller van Liverpool miste het eerste duel met Uruguay, maar deed tegen Rusland wel negentig minuten mee. Genoeg voor een goed resultaat was dat echter niet, al scoorde Salah nog wel. "We weten allemaal wat Salah voor dit elftal betekent. Het was mooi dat hij er deze keer bij was, maar ik had liever vanaf het begin van de campagne de beschikking over hem gehad", zei Cúper dinsdagavond na het verlies tegen het gastland.

Salah raakte in de Champions League-finale geblesseerd en werd snel klaargestoomd voor het WK, maar miste wel de voorbereiding en de eerste wedstrijd. Cúper baalt daarvan. "Als hij niet geblesseerd was geraakt in de Champions League-finale had hij drie extra weken met ons kunnen trainen. Nu was alles gericht op zijn herstel. Ik denk dat zijn fysieke gesteldheid daardoor minder was dan normaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen