Gisteren gemist: Ajax loot Sturm Graz, Dumfries naar PSV

20 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 19 juni 2018, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 19 juni.

Ajax vertrekt komende winter naar VS voor Florida Cup

Ajax vertrekt deze winter naar Amerika om deel te nemen aan de Florida Cup. De afgelopen seizoenen gingen de Amsterdammers niet in op een uitnodiging, maar ditmaal reizen ze wel in de winterstop naar Amerika voor het oefentoernooi, waaraan PSV de laatste jaren vaker meedeed. De trip staat van 5 tot 12 januari 2019 gepland.

Veel onduidelijkheid over hoe herstel van De Kogel zal verlopen

Het is nog zeer onduidelijk hoe het herstel van profvoetballer Leon de Kogel zal verlopen. De aanvaller was afgelopen week betrokken bij een zwaar auto-ongeval als bijrijder op Malta en werd vrijdag vervoerd naar Nederland, om daar verder te revalideren. De voormalig speler van Go Ahead Eagles en FC Utrecht zal in elk geval opnieuw moeten leren lopen en het is onduidelijk of hij überhaupt helemaal zal herstellen.

Ajax treft met Sturm Graz onbekende ploeg in voorronde van CL

Ajax stuit in de tweede voorronde van de Champions League op Sturm Graz. Voor de loting was bekend dat het óf de Oostenrijkers zouden worden of PAOK Saloniki. Uit de koker kwam dinsdagmiddag dus die eerst genoemde. De duels staan gepland voor 24 of 25 juli, de returns een week later.

PSV bevestigt: Dumfries tekent vijfjarig contract

Denzel Dumfries vertrekt definitief naar PSV. Nadat sc Heerenveen eerder op de dag Sherel Floranus aantrok van Sparta Rotterdam, kwam ook de overgang van Dumfries naar Eindhoven officieel rond. De rechtsachter tekent een contract tot en met 2023, waarmee de landskampioen inspeelt op een vertrek van Santiago Arias.

Wilshere vertrek bij Arsenal: "Zie geen andere optie"

Jack Wilshere gaat Arsenal transfervrij verlaten. Dat heeft de 26-jarige middenvelder zelf laten weten via Instagram. Hij stelde dat de gesprekken met Unai Emery, de opvolger van Arsène Wenger, voor hem duidelijk maakte dat een vertrek het beste is.

Lees ook: WK-dagboek 6: bizar doelpunt en Rusland ruikt achtste finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen