Marokko gaat risico nemen in duel met Portugal

19 juni 2018, 22:14   Bijgewerkt: 19 juni 2018, 22:30

Marokko verloor de eerste groepswedstrijd op het WK van Iran en zal dus nu moeten winnen van Spanje en Portugal. Bondscoach Herve Renard liet op de persconferentie al weten dat zijn elftal veel risico zal gaan nemen woensdag tegen de regerend Europees kampioen.

Marokko maakte tegen Iran geen beste indruk en zal tegen Portugal een topprestatie moeten leveren. Dat beseft ook Renard. "We zullen boven onszelf uit moeten uitstijgen. We hebben de afgelopen tweeënhalf niet tegen zo'n goede ploeg gespeeld en het zal veel en veel beter moeten."

Renard verwacht dat Marokko vooral veel moeite gaat hebben met sterspeler Cristiano Ronaldo. "Al maak je plannen om hem af te stoppen, hij vindt toch wel weer een andere manier. Maar morgen zal één groot gevecht worden. We zijn niet tevreden met een gelijkspel en zullen vol voor de winst gaan", aldus de bondscoach.

Of Nordin Amrabat voldoende is hersteld van zijn hersenschudding wordt woensdag pas bepaald. Is hij niet fit genoeg om te spelen dan zal Nabil Dirar hem vervangen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen