Wöber vindt Ajax favoriet voor tweeluik met Sturm Graz

19 juni 2018, 20:55   Bijgewerkt: 19 juni 2018, 21:14

Ajax werd dinsdag in de loting voor de voorronde van de Champions League aan het Oostenrijkse Sturm Graz gekoppeld. Volgens Max Wöber is het een lastige tegenstander, maar zal Ajax favoriet zijn voor de dubbele confrontatie.

Wöber speelde in zijn thuisland met Rapid Wien tweemaal tegen Sturm Graz. "Het is een sterke opponent. Ze zijn snel via de flanken, zijn sterk in dieptepasses, crosspassjes en zijn rap in de omschakeling. Ze zijn agressief en vechten voor elke bal. Ik ken Sturm Graz als een solide team dat goed samenwerkt. Als je het mij vraagt één van de betere ploegen in Oostenrijk", zegt de Oostenrijker op de website van Ajax.

Bij Sturm Graz zal nog wel het één en ander veranderen in de transferperiode, verwacht Wöber. "Vijf basisspelers van Sturm Graz hebben de selectie inmiddels al verlaten. En er gaan geruchten over enkele andere belangrijke transfers. Net als wij weten zij dus nog niet met wat voor ploeg ze het seizoen gaan starten", aldus de verdediger, die denkt dat Ajax favoriet is. "Als wij een goede dag hebben, is Sturm Graz kansloos. Ja, wij zijn favoriet lijkt me. Zeker zolang we ons focussen op ons eigen spel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen