Vreven haalt Tissoudali naar ambitieus Wilrijk Beerschot

Vreven haalt Tissoudali naar ambitieus Wilrijk Beerschot

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 juni 2018 – Tarik Tissoudali heeft een contract getekend bij het Belgische Wilrijk Beerschot. De buitenspeler heeft zijn contract bij La Havre ontbonden om vervolgens te verkassen naar de ploeg die afgelopen seizoen promotie naar het hoogste niveau in België misliep. De 'Beste speler van de Jupiler League' wordt ploeggenoot van oud-Spartaan Loris Brogno en gaat spelen onder leiding van coach Stijn Vreven.

"Ik ben ervan overtuigd dat het ook gaat lukken in de wat meer gesloten Belgische competitie om dribbels te maken. We willen potten breken met deze ploeg", is Tissoudali ambitieus. "Ik kon naar enkele ploegen in de Eredivisie, maar viel voor Beerschot. Ik ben bijzonder ambitieus en leg mezelf doelen op. Ook al ben ik geen spits, ik zal teleurgesteld zijn als ik geen acht doelpunten maak."

Ook Jan Van Winckel, die de leiding heeft over de technische commissie bij Beerschot, is zeer content met de komst van de man die bij De Graafschap veel indruk maakte. "Er was veel interesse voor Tarik. Wij speelden het kortst op de bal en Tarik koos voor het project Beerschot Wilrijk. Je merkt aan heel wat spelers dat het Kiel en de supporters vaak een doorslaggevende factor zijn. Tissoudali is een vaardige buitenspeler met statistieken."

gerelateerd