Neuer: "De wedstrijd tegen Mexico heeft onze ogen geopend"

19 juni 2018, 12:57

Manuel Neuer denkt dat Duitsland zich de komende duels gaat revancheren voor de valse start op het WK tegen Mexico. De aanvoerder van Die Mannschaft heeft er vertrouwen in dat het alsnog een mooi wereldkampioenschap kan worden voor zijn ploeg. "De wedstrijd tegen Mexico heeft onze ogen geopend."

Dat vertelde hij tijdens een persconferentie dinsdag. Ditmaal ging hij het persmoment wél door, maandag werd de persbijeenkomst nog afgelast. "We waren hard aan het trainen en heel gemotiveerd om het beter te doen", legde Neuer uit. "We moeten meer een team zijn dan ooit, de instructies van de coach opvolgen en laten zien dat we het beter kunnen doen dan tegen Mexico."

Volgens Neuer zijn de Duitsers vol vuur om dat echt te tonen. "We zijn kritisch op onszelf en voelen ons verantwoordelijk voor de situatie waarin we ons bevinden." Na de pijnlijke nederlaag tegen Mexico, waarin de Duitsers knap werden weg gecounterd, nam de kritiek vanuit het hele land toe en ook bondscoach Joachim Löw nam pittige maatregelen. Er was onrust bij onze oosterburen.

"We kunnen het verleden niet meer veranderen. We moeten nu vooral doen wat ons in het verleden zo sterk gemaakt heeft", aldus Neuer. "We moeten positief blijven. Het team is er van overtuigd dat we de knock-outfase zullen bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen