ADO Den Haag Vrouwen versterkt zich met Rijsdijk en Verspaget

19 juni 2018, 12:32

ADO Den Haag Vrouwen heeft zich versterkt met Pia Rijsdijk (foto) en Amber Verspaget. Eerstgenoemde komt over van MSV Duisburg – waar ze vorig jaar nog juist naartoe vertrok vanuit de Hofstad –, terwijl Verspaget overkomt van Achilles'29. Beide speelsters, spits en verdediger, tekenen een contract voor één jaar bij ADO.

"Ik kijk er naar uit om weer te starten, ik ben blij om weer in Den Haag te mogen spelen komend seizoen het voelt als thuiskomen. Daarnaast hoop ik komend seizoen met het team het hoogst haalbare te halen en onderdeel uit te maken van de kampioenspoule. En een herhaling van de bekerfinale uit 2016 zou zeker ook heel mooi zijn", vertelt ze bij haar terugkeer.

Ook Verspaget is blij met haar overstap, nadat ze de afgelopen twee seizoenen in Groesbeek speelde. "Ik hoop op een mooi en vooral leerzaam seizoen, waarbij ik mij zowel als speelster en als mens hoop te ontwikkelen. Daarnaast hoop ik dat wij sportief gezien volgend jaar toch wel tot de bovenste vijf mogen horen."

Ook in Enschede was er vrouwennieuws: Fieke Hendriks (19) heeft een punt gezet achter haar profcarrière. De verdediger raakte in oktober voor de tweede maal zwaargeblesseerd aan haar knie. Daarom besloot ze om te stoppen met voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen