Aanwinst Stevens denkt concurrentiestrijd bij Excelsior te winnen

19 juni 2018, 08:41

Met Sonny Stevens, Maarten de Fockert en Alessandro Damen heeft Excelsior voor komend seizoen drie keepers onder contract. Toch kan er maar één spelen. Aanwinst Stevens, die maandag zijn transfer naar Woudestein afrondde, gaat er vanuit dat hij de concurrentiestrijd wint van van concullega's.

"Zeker, anders had ik de stap niet gemaakt. Dat verwacht ik zeer zeker", vertelt de aanwinst tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben 25 en dat is voor een keeper nog jong. Ik denk dat iedere speler ambities heeft om hogerop te gaan. Dat is hetzelfde wat ik bij Go Ahead Eagles had, dat ik naar de Eredivisie wilde. Dat is nu gelukt en nu hoop ik eerste keeper te worden en het zo goed mogelijk te doen. Vanaf daar ga ik verder kijken of er wat mogelijk is."

Overigens heeft Stevens zijn nieuwe club meteen voorzien van enkele tips over spelers met wie hij in Deventer samenspeelde. "Ik heb tijdens de gesprekken het alleen over mezelf gehad. Ik heb niks voorgesteld. Maar Sam Hendriks is een goede spits en Xandro Schenk is een goede verdediger en is transfervrij. Ik noem zomaar wat op, maar dat zijn wel spelers die het niveau aankunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen