Veel onduidelijkheid over hoe herstel van De Kogel zal verlopen

19 juni 2018, 08:08

Het is nog zeer onduidelijk hoe het herstel van profvoetballer Leon de Kogel zal verlopen. De aanvaller was afgelopen week betrokken bij een zwaar auto-ongeval als bijrijder op Malta en werd vrijdag vervoerd naar Nederland, om daar verder te revalideren. De voormalig speler van Go Ahead Eagles en FC Utrecht zal in elk geval opnieuw moeten leren lopen en het is onduidelijk of hij überhaupt helemaal zal herstellen.

Als dat al het geval is, zal er minimaal een jaar overheen gaan. Dat schrijft De Stentor. Gescheurde knie- en kruisbanden, een gebroken dijbeen, open botbreuken en veel bloedverlies. Dat was het zware letsel dat hij aan de frontale botsing overhield. Het duurde zelfs een dag voordat hij buiten levensgevaar was. "Dit is een heel trieste situatie. De club is aangeslagen, maar ook wij kennen de details niet", aldus woordvoerder Juan, van zijn werkgever UE Cornellà.

Voorlopig is De Kogel logischerwijs nog lang niet bezig met een eventuele terugkeer op het veld, schrijft het dagblad. "Nu is het nog te vroeg om over de toekomst te praten. Eerst gaan onze gedachten uit naar Leon en het is te hopen dat hij volledig hersteld", aldus Juan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen