Gisteren gemist: Lammers naar Heerenveen, weg vrij voor Cocu

19 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 23:27

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 18 juni.

Heerenveen neemt Lammers op huurbasis over van PSV

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Sam Lammers verkast op huurbasis naar sc Heerenveen. De Friezen hebben maandagmiddag de tijdelijke komst van de 21-jarige spits van PSV bekendgemaakt.

Fenerbahçe breekt met trainer: weg ligt vrij voor Cocu

De weg voor Phillip Cocu naar Fenerbahçe ligt helemaal vrij. Huidige coach Aykut Kocaman vertrekt na één seizoen bij de Turkse club, zo heeft Fener maandagmiddag bekendgemaakt. De 53-jarige trainer was één seizoen werkzaam in Istanbul.

De Kogel raakt zwaargewond door auto-ongeluk op Malta

Schokkend nieuws uit Malta: Leon de Kogel – de voormalig spits van FC Utrecht en Go Ahead Eagles – heeft een zwaar auto-ongeluk gehad. Als bijrijder raakte hij zwaargewond, waarbij het volgens de politie een wonder is dat hij het er überhaupt levend vanaf gebracht heeft. Inmiddels ligt hij in het UMC in Utrecht.

Veelbesproken Sporting vindt met Mihajlovic nieuwe coach

Sporting Portugal gaat door een diep dal, maar is er wel in geslaagd om een nieuwe hoofdcoach te vinden. De Portugese topclub gaat in zee met Sinisa Mihajlovic, die Jorge Jesus opvolgt. De oefenmeester werkte onlangs nog in de Serie A.

Griezmann en Franse ploeggenoot verlengen bij Atlético

Vorige week werd bekend dat Antoine Griezmann zijn club Atlético Madrid trouw blijft en de club heeft hem maandag beloond met een nieuwe verbintenis. De Franse aanvaller heeft voor één jaar bijgetekend, waardoor hij nu tot 2023 vastligt.

NAC Breda haalt Van Anholt terug naar de Eredivisie

Pelé van Anholt keert terug in de Nederlandse Eredivisie. De vleugelverdediger heeft zich maandag voor twee seizoenen verbonden aan NAC Breda, dat hem transfervrij kan vastleggen. De 27-jarige rechtsback speelde in het verleden voor sc Heerenveen.

Lees ook: WK-dagboek 5: blonde Dries

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen