NAC Breda haalt Van Anholt terug naar de Eredivisie

18 juni 2018, 18:22

Pelé van Anholt keert terug in de Nederlandse Eredivisie. De vleugelverdediger heeft zich maandag voor twee seizoenen verbonden aan NAC Breda, dat hem transfervrij kan vastleggen. De 27-jarige rechtsback speelde in het verleden voor sc Heerenveen.

Van Anholt kwam tussen 2011 en 2016 uit voor Heerenveen en droeg daarna het shirt van Willem II, de rivaal van NAC. In 2017 droeg hij het shirt van Los Angeles Galaxy, maar bij die club kreeg hij geen nieuw contract. Daardoor tekent hij nu op transfervrije basis in Breda. "Met het vastleggen van Pelé hebben we de eerste nieuwe versterking voor komend seizoen binnen. Pelé is een speler die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan en brengt daarnaast een hoop ervaring met zich mee", zegt technisch directeur Hans Smulders.

"Hij is bekend met de Eredivisie en kent de verwachtingen op het hoogste niveau. Daarmee is hij een gewenste aanvulling voor de selectie. We zijn blij dat we hem hebben kunnen overtuigen om voor NAC te komen spelen en hem kunnen presenteren als nieuwe aanwinst voor onze club", stelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen