Opgeleefde Stevens keert bij Excelsior terug in Eredivisie

18 juni 2018, 12:10

Sonny Stevens gaat aan de slag bij Excelsior. De Rotterdammers melden via de officiële kanalen de komst van de 26-jarige doelman, die transfervrij overkomt van Go Ahead Eagles. In Rotterdam tekent Stevens een contract voor twee seizoenen.

"Het klinkt als een cliché, maar het gevoel bij Excelsior was meteen goed'', vertelt Stevens op de website van de Rotterdammers "Excelsior was heel vroeg met hun belangstelling in mij en ik heb toen een gesprek gehad met algemeen directeur Ferry de Haan en keeperstrainer Ronald Graafland. Hun verhaal over hoe de club werkt, sprak mij erg aan.''

Bij Excelsior keert Stevens terug in de Eredivisie. De doelman stond eerder onder contract bij FC Twente, maar door zwaar blessureleed in 2015 raakte de keeper uit beeld bij de Tukkers. Go Ahead Eagles bood hem een jaar geleden een nieuwe kans, die hij met beide handen aangreep. Ondanks dat de club uit Deventer een slecht seizoen kende, maakte Stevens een prima indruk.

Stevens moet bij Excelsior de concurrentie aangaan met Alessandro Damen en Maarten de Fockert. Opvallend: De Fockert stond het afgelopen seizoen ook onder contract bij Go Ahead Eagles. Daar was hij de tweede doelman achter Stevens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen