Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Fenerbahçe meldt zich officieel bij PSV voor hoofdtrainer Cocu'

'Fenerbahçe meldt zich officieel bij PSV voor hoofdtrainer Cocu'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 juni 2018 – Fenerbahçe heeft zich officieel bij PSV gemeld om trainer Phillip Cocu per direct over te nemen. De Turkse topclub wil de oefenmeester dolgraag hebben als opvolger van Aykut Kocaman, die formeel overigens nog gewoon aan het roer staat, maar in dat scenario de laan uit wordt gestuurd. De keuze is aan de PSV-trainer, die nog een contract tot en met 2019 heeft, zelf - zeker als beide clubs er inderdaad uitkomen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Als hij inderdaad graag het avontuur aan wil gaan in Istanboel, kan de coach de komende week gaan proberen om weg te geraken bij PSV. In dat geval zullen de Turken in principe een transfersom moeten betalen, omdat de landskampioen van Nederland niet van plan is om haar succescoach zomaar te laten vertrekken deze zomer.

"Fenerbahçe is aan zet, zij moeten er met PSV uit komen om toestemming te verkrijgen over een doorlopend contract", liet Toon Gerbrands eerder weten over de situatie rondom Cocu. Zelf zou de trainer open staan voor het nieuwe avontuur, waarbij Mark van Bommel - eventueel in combinatie met Bert van Marwijk - al in beeld zou zijn als diens opvolger.

Nu Fenerbahçe zich daadwerkelijk gemeld heeft bij PSV, is een vertrek nabij. Daarbij zal Cocu zelf een knoop moeten doorhakken, voor zo ver dat nog niet gebeurd is. Eerder werkten Guus Hiddink en Dick Advocaat voor de Turkse topclub als Nederlandse managers. Maandag komt er meer duidelijkheid rondom de oefenmeester, in wie afgelopen week de eerste geruchten kwamen dat hij deze stap kon maken. 

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd