FC Zürich
0 – 0
PSV

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Opnieuw treedt er 'een Hoogma' in dienst van Heracles Almelo

Opnieuw treedt er 'een Hoogma' in dienst van Heracles Almelo

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 juni 2018 – Nico-Jan Hoogma is vertrokken bij Heracles Almelo en ook Justin Hoogma is al even niet meer werkzaam bij de Eredivisionist. Toch staat er komend seizoen een Hoogma onder contract: Robin Hoogma - zoon en broer van het eerder genoemde duo - wordt namelijk toegevoegd aan het videoteam van de scoutingsafdeling in Overijssel. "Het betreft een nieuwe functie die past binnen de visie van de club om te blijven ontwikkelen en vernieuwen", aldus technische manager Mark-Jan Fledderus. 

Dat staat te lezen op de clubsite van de Almeloërs. De afgelopen maanden draaide hij al mee bij de scouting. "Ik werk hierin komend seizoen nauw samen met Alfred Nijhuis. Als videoscout ga ik via beelden veel voorwerk doen voor de scouts die op mijn advies gericht een speler live gaan bekijken. Uiteraard zal ik ook zelf live wedstrijden gaan bezoeken", vertelt hij over zijn toekomstige werkzaamheden.

Wie de vergelijking wil trekken met zijn vader en broer, zal snel verschillen zien, vermoedt Robin Hoogma. "Voetballende kwaliteiten heb ik niet zoveel als mijn vader en broer, maar dat ik nu van mijn hobby en passie mijn beroep kan maken is erg mooi." Ook Fledderus is blij met de aanstelling. "Hij is jong, ambitieus en heeft een goede opleiding. Hij past uitstekend binnen het geschetste profiel."

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd