Moreno over duel met Duitsers: "Kan ons leven veranderen"

17 juni 2018, 11:34   Bijgewerkt: 17 juni 2018, 11:53

Voor Mexico begint het WK met een lastige wedstrijd tegen regerend wereldkampioen Duitsland. Desondanks heeft Hectór Moreno er alle vertrouwen in. De voormalig speler van PSV beseft dat een overwinning op de Duitsers alles kan veranderen.

Voor Mexico leverde de loting voor de groepsfase gemengde gevoelens op. "Ik was eerst niet echt blij. Duitsland is één van de favorieten voor de eindzege, ze hebben enorm veel kwaliteit. Maar tegelijkertijd was ik ook wel blij. Het is mooi om je te kunnen meten met een team van dat niveau, al is het duidelijk dat wij niet de favoriet zijn", zegt Moreno in gesprek met het Duitse Kicker.

Tijdens de Confederations Cup verloor Mexico nog met 4-1 van Duitsland. Moreno is dan ook gemotiveerd om revanche te halen. "Voor de Duitsers is het gewoon één van de vele wedstrijden. Maar voor ons kan dit duel ons leven veranderen. Mochten we winnen van Duitsland dan kunnen we nog een gooi naar de groepswinst doen. In dat geval ontlopen we waarschijnlijk Brazilië in de achtste finales", denkt Moreno. Mexico speelt na het duel met Duitsland nog tegen Zuid-Korea en Zweden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen