FC Emmen slaat een dubbelslag met Slagveer en Cavlan

FC Emmen slaat een dubbelslag met Slagveer en Cavlan

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 juni 2018 – FC Emmen heeft op de transfermarkt een dubbelslag geslagen. Luciano Slagveer en Caner Cavlan spelen volgend seizoen beiden voor de promovendus. Slagveer wordt gehuurd van het Belgische Lokeren. Cavlan was transfervrij, nadat sc Heerenveen zijn aflopende contract niet verlengde. Hij ligt voor één seizoen vast in Drenthe.

"We zijn bijzonder trots op deze dubbelslag: ervaring maar bovenal: kwaliteit!", zegt manager voetbalzaken Jan Korte op de website van Emmen. "Luciano Slagveer behoeft feitelijk geen nadere introductie. De rechtsbuiten speelde hier van 2004 tot 2009 in de jeugdopleiding. Caner Cavlan is wellicht in Emmen minder bekend, maar wij beschouwen deze linkervleugelverdediger met bijzondere aanvallende kwaliteiten als echte aanwinst."

Slagveer werd door Heerenveen bij Emmen weggehaald. De aanvaller stond het afgelopen seizoen onder contract bij Lokeren, dat hem verhuurde aan FC Twente. "Toen Emmen promoveerde werd er al snel contact gelegd. Ik was meteen enthousiast en heb aangegeven dat ik absoluut open sta voor een terugkeer naar Emmen. Toen ik hier in de jeugd speelde heb ik het enorm naar mijn zin gehad, en ben zeer blij met deze stap in mijn carrière."

Cavlan heeft een verleden bij De Graafschap en Heerenveen, waar hij de verwachtingen nooit waarmaakte. De Friezen verhuurde hem afgelopen jaar aan het Turkse Boluspor. "Ik ben een man van weinig woorden: ik kom naar Emmen om een jaar te knallen, en wil vooral mijn voeten laten spreken het komende seizoen", aldus de verdediger.

Reacties

gerelateerd