Batshuayi is dolbij in Rusland: "Ik ben echt gelukkig"

15 juni 2018, 17:29

Dat Michy Batshuayi er deze zomer bij is in Rusland, is voor de spits al geweldig. De aanvaller van Borussia Dortmund zag het WK in de slotfase van het seizoen door een enkelblessure in gevaar komen, maar is toch van de partij. Dat doet de Belg deugd.

In de slotfase van het seizoen raakte de Chelsea-huurling geblesseerd. "De dokters hadden echt gezegd dat ik het WK niet zou halen. Ik heb geweend, maar ze hebben mij snel getroost. Ik ben hard blijven werken. En nu ben ik hier. Ik ben echt gelukkig. Het gaat goed, dat zag je ook in de oefenduels", zegt hij tegen Sporza.

Voor Batshuayi moet het echte WK-gevoel nog komen. "Ik heb nog niet het gevoel dat ik op een WK ben. Dat zal pas komen bij de eerste wedstrijd en bij mijn eerste minuten op het veld." Batshuayi is zeer waarschijnlijk tweede keuze achter spits Romelu Lukaku, maar hoopt uiteraard op een rol van betekenis. "Alle 23 Duivels hopen op een basisplaats. Ik ook. Dat is normaal. Die concurrentie is goed. We moeten het de coach zo moeilijk mogelijk maken. Ik hoop dat ik me kan tonen. Dit is het mooiste toneel ter wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen