Roda JC haalt Muyters op in Turkije als opvolger van Jurjus

15 juni 2018, 15:32

Roda JC heeft zich versterkt met doelman Tom Muyters. De keeper was transfervrij nadat zijn contract bij Samsunspor afliep en tekent een verbintenis voor twee jaar in Kerkrade. Hij is de opvolger van Hidde Jurjus, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van PSV en vooral in de eindfase van het seizoen weinig indruk maakte.

"Tom is een betrouwbare keeper met ontzettend veel ervaring in onder andere de Jupiler League. Zijn sturende vermogen en meevoetballende kwaliteiten zijn uitzonderlijk", vindt technisch directeur Harm van Veldhoven op de clubsite. "Met meer dan 5.000 speelminuten en 19 clean sheets in de Jupiler League weet de doelman wat er van hem gevraagd wordt. Daarnaast zal Tom een belangrijke rol gaan vervullen bij de ontwikkeling van de jonge doelmannen welke toegevoegd gaan worden aan de selectie."

Eerder kwam de Belg uit voor Jong PSV, Sint-Truiden, Zulte-Waregem, FC Eindhoven, Excelsior en dus Samsunspor. Zijn laatste periode in Nederland was niet succesvol bij Excelsior: hij liet zijn contract ontbinden op Kralingen, omdat hij zijn basisplaats was kwijtgeraakt aan Warner Hahn. Daarom vertrok hij naar Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen