Roda JC verlengt alsnog met Paulissen en legt Van Eijma vast

Roda JC verlengt alsnog met Paulissen en legt Van Eijma vast

15 juni 2018 – Roda JC heeft het contract van Mitchel Paulissen tóch verlengd. De aanvallende middenvelder, die veel met blessures kampte de laatste jaren, had een aflopende verbintenis, maar mag toch blijven in Kerkrade. Dit seizoen kwam hij door kruisbandkwetsuur slechts tot zeven optredens in de Eredivisie.

"Mitchel is in het verleden van onschatbare waarde geweest voor onze club. Zijn blessure was een mokerslag, maar de manier waarop hij heeft gewerkt om ijzersterk terug te keren is bewonderingswaardig. Tijdens zijn revalidatieperiode in Zeist op het complex van de KNVB is hij ieder weekend terug gekomen naar Limburg om zijn betrokkenheid bij het elftal te tonen. Mitchel tapte uit het juiste vaatje en heeft zichzelf met zijn nieuwe verbintenis beloond voor het harde werken", aldus technisch directeur Harm van Veldhoven op de clubsite.

De 25-jarige middenvelder is een kind van de club. Behoudens een uitleenbeurt aan VVV-Venlo speelde hij zijn hele profloopbaan voor de ploeg uit Kerkrade. In totaal kwam hij tot meer dan honderd duels. Ook speelde hij veel voor het beloftenteam.

Daarnaast maakte Roda JC bekend dat Roshon van Eijma (20) een nieuw contract heeft getekend. De centrale verdediger sluit daarmee komend seizoen ook aan bij de hoofdmacht. "Roshon is een sterke centrale verdediger met veel snelheid en duelkracht welke zowel op de nummer 3 positie als op de nummer 4 positie uit de voeten kan", aldus Van Veldhoven.

gerelateerd