Kramaric ziet niet Argentinië, maar Nigeria als grote concurrent

15 juni 2018, 09:26

Kroatië-aanvaller Andrej Kramaric is vol vertrouwen in een goed wereldkampioen van zijn land. Hoewel de meeste analisten Argentinië in de poulefase als grootste concurrent zien voor de individueel zeer sterke Kroaten, richt Kramaric zich vooral op Nigeria. "Die wedstrijd gaat bepalen of we doorgaan op het WK", verwacht hij. IJsland is het vierde land in Groep D. 

Volgens de spits van Hoffenheim is het Argentinië van Lionel Messi simpelweg een maat te groot voor de Kroaten. "Daar hoeven we niet over te praten", vertelt hij tegenover de FIFA. "We kennen allemaal de grote voetballers die ze in de selectie hebben. Ze zijn een van de favorieten voor de toernooiwinst."

Toch wordt ook Kroatië gezien als een van de mogelijke verrassingen. Kramaric: "Dit is een geweldige generatie. Onze motivatie ligt hoor, we willen de knock-outfase bereiken. Met een beetje geluk hebben we zelfs een nog beter resultaat bereiken."

Middenvelder Luka Modric is een van de grote sterren in de selectie, vindt ook Kramaric. "Hij is een van de beste voetballers ter wereld. Hij helpt ons, maar we helpen hem ook. Hij wil ook een geweldig resultaat halen met ons team. Dat zou een bekroning op zijn loopbaan zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen