'Fenerbahçe zet haar zinnen op Cocu als hoofdtrainer'

15 juni 2018, 07:34   Bijgewerkt: 15 juni 2018, 09:48

Fenerbahçe heeft haar zinnen gezet op Phillip Cocu. De Turkse topclub wil de succescoach van PSV deze zomer graag overnemen, omdat de huidige oefenmeester – Aykut Kocaman – niet bevalt.  Mark van Bommel, op dit moment werkzaam op De Herdgang in de jeugd, zou in Eindhoven een logische vervanger kunnen zijn van Cocu, die driemaal kampioen van Nederland werd.

Dat schrijft De Telegraaf. Donderdag kwam al via andere media naar buiten dat de Turken interesse hadden in de diensten van Cocu. Zij beweerden dat er nog geen contact was tussen beide partijen. Vermoedelijk is daarin nog geen verandering gekomen, toch worden de geluiden dat Fenerbahçe in elk geval interesse heeft dus wederom sterker.

Eerder werd ook Louis van Gaal gekoppeld aan de aanstaande vacature in Istanbul. Zijn naam deed vooral in de Turkse media de ronde. Onduidelijk is hoe Cocu zelf staat in deze kwestie. De coach is al jarenlang goed bezig in Eindhoven, met onder meer drie landstitels en een overleving in de groepsfase van de Champions League achter zijn naam.

Wellicht voelt de coach er meer voor om te wachten op een aanbieding uit een ander land, bijvoorbeeld Engeland, Spanje of Duitsland. Eerder deze zomer vertrok technisch manager Marcel Brands bijvoorbeeld naar Everton. Mede daarom zou een zomers vertrek van de coach PSV overigens wel heel slecht uitkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen