Ramos: "Lijkt wel een begrafenis, maar morgen begint ons WK"

14 juni 2018, 23:56   Bijgewerkt: 15 juni 2018, 00:07

Sergio Ramos sprak donderdag over het plotselinge ontslag van bondscoach Julen Lopetegui. Hij is aanvoerder van de Spaanse ploeg, maar is ook captain bij Real Madrid. De club waar hij na het WK met Lopetegui gaat samenwerken. De Spaanse persconferentie van donderdag in aanloop naar het WK-duel van vrijdag met Portugal ging dan ook vooral over Lopetegui.

"Als aanvoerder weet je altijd iets meer. We kunnen inspraak hebben, maar de beslissingen worden door anderen genomen. Wij blijven liever op de achtergrond", zei Ramos. "We moeten dit zo snel mogelijk achter ons laten, Spanje staat boven iedere individu."

Tegen Portugal wordt voor het eerst duidelijk wat voor invloed de gebeurtenissen hebben op La Roja. "Dit is voor ons een kans om te groeien als team, we hebben nog steeds dezelfde droom als twee dagen geleden. Julen blijft onderdeel van ons team." Ramos hoopt in ieder geval dat de stemming gauw omslaat. "Ik wil graag eindigen met een lach. Het lijkt hier wel een begrafenis, maar morgen begint ons WK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen