Gisteren gemist: Griezmann blijft bij Atlético, Kashia vertrekt

15 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 14 juni.

Griezmann hakt knoop door en blijft Atlético Madrid trouw

Antoine Griezmann blijft Atlético Madrid trouw. Dat heeft de Fransman donderdagavond bekendgemaakt. Hij werd nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona, maar de kampioen kan zijn komst uit het hoofd zettten.

'Heerenveen wint de strijd om felbegeerde PSV'er Lammers'

SC Heerenveen wint de strijd om PSV-spits Sam Lammers. Dit weekend wordt gewerkt aan de laatste details om de huurdeal af te ronden. De 21-jarige spits wacht nog wel de medische keuring. Dat melden het Eindhovens Dagblad en de Leeuwarder Courant donderdag. De clubs en de hoofdpersoon zelf hebben het nieuws nog niet bevestigd.

Kashia vertrekt na 8 jaar bij Vitesse en gaat naar MLS

Guram Kashia vertrekt na acht seizoenen bij Vitesse. Het clubicoon kiest voor een Amerikaans avontuur bij San Jose Earthquakes. "Guram kwam acht jaar geleden als Georgiër binnen, maar vertrekt als Arnhemmer", reageert technisch directeur Marc van Hintum.

Roda bevestigt: Korotaev neemt deel aandelen over

Aleksei Korotaev heeft twintig procent van de aandelen van Roda JC overgenomen van eigenaar Frits Schrouff, die langzaam van zijn financiële betrokkenheid af wil. Dat heeft de Limburgse club donderdagavond bekendgemaakt. Met de verkoop van de aandelen kan de Eredivisie-degradant de verliezen van afgelopen seizoen afdekken. Naar verluidt betaalt Korotaev twee miljoen euro.

Van Duinen boos: "De club wil er nóg meer geld uitslepen"

Mike van Duinen heeft het gehad met de clubleiding van Excelsior. De 26-jarige aanvaller stond in de nadrukkelijke belangstelling van PEC Zwolle, maar de clubs konden het niet eens worden over een transfersom. Het verschil in vraag en aanbod bedroeg vlak voor het afketsen van de overgang slechts 75.000 euro. Het stuit Van Duinen tegen de borst dat de Rotterdammers geen water bij de wijn wilden doen.

Lees ook: WK-dagboek 1: middelvinger Williams

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen