Cherchesov ontspannen na winst: "Waarom moet ik gestrest zijn?"

14 juni 2018, 20:20

Stanislav Cherchesov kan opgelucht ademhalen na de goede WK-start van Rusland tegen Saudi-Arabië (5-0). Al zegt de Russische bondscoach dat hij ontspannen toewerkte naar het openingsduel van het wereldkampioenschap. "Gisteren en vandaag (donderdag, red.) was ik relaxt", aldus Cherchesov na afloop.

"Omdat ik mijn spelers ken", vervolgt de keuzeheer op de website van de FIFA. "Elke coach is afhankelijk van zijn spelers, daarom ben ik ontspannen. Waarom moet ik gestrest zijn? Ik wil benadrukken dat we onze ploeg dankbaar moeten zijn voor hoe ze hebben gespeeld. Ze speelden relaxt onder de druk van een openingswedstrijd. Maar in de tweede wedstrijd zal Egypte een andere wedstrijd zijn, in een andere stad en stadion. We moeten onszelf zorgvuldig voorbereiden."

Uitblinker was Denis Cheryshev, die in de eerste helft inviel voor de geblesseerde Alan Dzagoev. De invaller maakte twee mooie doelpunten. "Dit had ik niet durven dromen", zegt de speler van Villarreal. "Ik was al heel blij dat ik mee mocht naar het WK. Aan mijn tweede doelpunt hebben we tijdens de training gewerkt. Dzyuba kopte de bal door op mij, en ik schoot raak. Ik had geen tijd om na te denken."

Lees ook: Rusland: vrezen voor historische teleurstelling op eigen grond

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen