Feyenoord baalt van vervroegde aanvangstijd lunchwedstrijden

18 juni 2018, 09:49

Het conceptprogramma van het nieuwe Eredivisie-seizoen heeft niet louter positieve reacties opgeleverd. In Rotterdam baalt men ervan dat Feyenoord de KNVB het aanvangstijdstip van de lunchwedstrijden heeft vervroegd van 12.30 uur naar 12.15 uur. Feyenoord speelt in het conceptprogramma drie wedstrijden op de vroege zondagmiddag.

"Aan ons verzoek is helaas geen gehoor gegeven", vertelt een woordvoerder van de Rotterdammers aan het Algemeen Dagblad. De club baalt ervan dat supporters, die uit het hele land komen, nu nóg eerder van huis moeten vertrekken om op tijd bij de wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. In het conceptprogramma speelt Feyenoord tegen AZ (uit) op 16 september, FC Utrecht (thuis) op 23 september en Excelsior (uit) op 3 februari 2019 om 12.15 uur.

De lunchwedstrijden zijn een kwartier vervroegd omdat de KNVB er vanuit gaat dat de invoering van de videoscheidsrechter ervoor kan zorgen dat de duels langer duren. Dit zou in de live-uitzending op televisie kunnen leiden tot overlapping van de wedstrijden die om 14.30 uur beginnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen