Van Duinen boos: "De club wil er nóg meer geld uitslepen"

14 juni 2018, 07:35   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 09:50

Mike van Duinen heeft het gehad met de clubleiding van Excelsior. De 26-jarige aanvaller stond in de nadrukkelijke belangstelling van PEC Zwolle, maar de clubs konden het niet eens worden over een transfersom. Het verschil in vraag en aanbod bedroeg vlak voor het afketsen van de overgang slechts 75.000 euro. Het stuit Van Duinen tegen de borst dat de Rotterdammers geen water bij de wijn wilden doen.

Excelsior verlangde een transfersom van 825.000 euro voor de aanvaller, maar PEC Zwolle wilde niet verder gaan dan 750.000 euro. "Ik heb nog een contract voor één seizoen en Excelsior heeft mij transfervrij gekregen. Ik kan mij nu verbeteren en de club wil er nóg meer geld uitslepen", vertelt een boze Van Duinen aan De Telegraaf.

Het is nog maar de vraag of Van Duinen op Woudestein blijft voetballen. "Ik heb de club aangegeven dat ze naar een nieuwe spits moeten zoeken", vervolgt de aanvaller zijn verhaal. Van Duinen heeft nog geprobeerd de transfer naar de Zwollenaren door te laten gaan door Excelsior een flink deel van zijn eigen transferpercentage aan te bieden. Dat mocht echter niet baten.

"Nu is het genoeg geweest. We hebben destijds heel duidelijk afgesproken dat ik geld zou inleveren om bij Excelsior te komen spelen en dat we dan Excelsior als springplank zouden zien. Nu is het zover en gaat dat niet door? Ik wil me aan de gemaakte afspraak houden", besluit Van Duinen zijn relaas.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen