Gisteren gemist: Alireza kan naar Brighton, Hierro klaar voor WK

14 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 13 juni 2018, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 13 juni.

Hierro is er klaar voor: "Een schitterende uitdaging"

Toen hij vanochtend wakker werd was Fernando Hierro nog de technisch directeur van de Spaanse bond, maar sinds vanmiddag is de oud-international ineens de bondscoach van het land. Hij is de opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui en heeft vertrouwen in het WK.

Dit zijn spelers om in de gaten te houden tijdens het komende WK

Waar in aanloop naar het WK veel aandacht uitgaat naar absolute vedettes als bijvoorbeeld Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Manuel Neuer, zijn er in hun kielzog een aantal spelers bij minder grote landen die ook op hopen te vallen. FCUpdate zet acht spelers op een rijtje die om uiteenlopende redenen ook nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden in Rusland. Deel I.

Vitesse speelt in voorbereiding geen duel in Nederland

Het is niet gebruikelijk, maar Vitesse gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geen enkele wedstrijd in Nederland spelen. De Arnhemmers reizen in de voorbereiding twee weken naar Oostenrijk en zullen daar hun oefenwedstrijden gaan spelen.

Xavi zet vraagtekens bij handelswijze coach Lopetegui

Het plotselinge vertrek van Julen Lopetegui is bij Xavi binnengekomen als een enorme verrassing. De voormalig middenvelder van de Spaanse nationale ploeg is verbaasd dat de ontslagen bondscoach zo heeft gehandeld.

Brighton lijkt de nieuwe club van Jahanbakhsh te worden

Met Iran is Alireza Jahanbakhsh druk bezig met de voorbereiding op het WK, maar ondertussen is de buitenspeler het onderwerp van gesprek op de burelen in Alkmaar. De aanvaller van AZ lijkt te gaan verkassen naar Brighton & Hove Albion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen