Atlético houdt begeerde Giménez langer in Wanda Metropolitano

13 juni 2018, 19:45

Het zijn mooie dagen voor Atlético Madrid. De topclub verzekerde zich dinsdag al van de komst van Thomas Lemar en is erin geslaagd om José María Giménez langer aan boord te houden. De centrumverdediger heeft een nieuwe verbintenis ondertekend, die loopt tot 2023.

Dat maakt de club vol trots bekend via de officiële kanalen. De Uruguayaan bereidt zich momenteel voor op het WK in Rusland, maar zal na het toernooi dus terugkeren in Madrid. De 23-jarige verdediger is een vaste waarde in de defensie. Atlético heeft bovendien de afkoopsom in het contract van de verdediger behoorlijk opgeschroefd. In zijn oude contract stond een clausule van 65 miljoen euro en in de nieuwe verbintenis is het bedrag bepaald op 120 miljoen euro. Dat is belangrijk, aangezien hij onlangs al in verband gebracht werd met een transfer naar Real Madrid of Manchester United. 

Met het langer vastleggen van de kompaan van landgenoot Diego Godín heeft de Madrileense club wederom een fraaie slag geslagen. Eerder werden al Lemar (AS Monaco) en Rodri (Villarreal) vastgelegd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen