Almere City sluit voormalig smaakmaker Kip weer in de armen

13 juni 2018, 23:39

Ricardo Kip keert terug bij Almere City FC. De Jupiler League-club maakt dat woensdag bekend op de eigen website. De aanvallende middenvelder maakte in het verleden furore bij de club en heeft nu voor twee seizoenen getekend in Almere.

Tussen 2012 en 2016 was Kip een smaakmaker in het shirt van Almere City, dat hem had weggeplukt uit de jeugdopleiding van Ajax. In 2016 ging hij zijn geluk beproeven bij Fleetwood Town, maar die periode werd geen succes. SC Cambuur huurde hem voor twee seizoenen en in Leeuwarden speelde hij vervolgens 46 officiële duels.

Nu keert de behendige middenvelder dus terug bij zijn oude liefde. "Kip heeft in het verleden bewezen van grote meerwaarde te zijn voor de club en beschikt over echt Almere City-DNA", zegt technisch directeur Robert Maaskant. "Hij was tijdens zijn eerste periode hier een sterkhouder op het middenveld met duidelijke ambities, iemand die het team op sleeptouw nam. Wij zijn ervan overtuigd dat Ricardo in deze vertrouwde omgeving zijn loopbaan een passend vervolg geeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen