Hierro is er klaar voor: "Een schitterende uitdaging"

13 juni 2018, 18:55

Toen hij vanochtend wakker werd was Fernando Hierro nog de technisch directeur van de Spaanse bond, maar sinds vanmiddag is de oud-international ineens de bondscoach van het land. Hij is de opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui en heeft vertrouwen in het WK.

Woensdag schoof de nieuwe bondscoach aan voor een persconferentie. "Ik zal mijn verantwoordelijkheid nemen", zei de coach, die over twee dagen met zijn ploeg tegen Portugal zal aantreden. "We zijn naar Rusland gekomen om iets neer te zetten en moeten nu alleen op het sportieve focussen. Dit is een schitterende uitdaging en ik zal mijn verantwoordelijkheid nemen. We moeten positief blijven en moeten deze pagina omdraaien. Mijn ploeg is enthousiast, net als ik."

De vijftigjarige Spanjaard begrijpt dat de voorbereiding van de ploeg hierdoor verre van optimaal is. "Het komt er nu op aan ons verstand te gebruiken. Dit is een grote kans en daar moet onze aandacht naar uitgaan. We hebben geen tijd om te klagen en te jammeren over wat gebeurd is, maar we moeten ons maximaal inzetten. Als ik niet geloofde in onze ambities, was ik hier niet."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen