Dijks krijgt Filippo Inzaghi definitief als hoofdtrainer bij Bologna

13 juni 2018, 15:49

Filippo Inzaghi is de nieuwe trainer van Bologna. De voormalig topspits is daarmee definitief de opvolger van Roberto Donadoni, die na drie seizoenen moest vertrekken bij de nummer vijftien van de Serie A. De geruchten rondom Inzaghi deden meteen al de ronde, woensdag werd het nieuws bevestigd door de club. Hij tekent een contract tot en met 2020.

Ajacied Mitchell Dijks krijgt dus vanaf volgend seizoen training van Inzaghi, die eerder werkzaam was bij AC Milan. De afgelopen twee seizoenen was hij werkzaam bij Venezia, de club met wie hij vorige week in de play-offs om promotie naar de Serie A werd uitgeschakeld. Vermoedelijk liet de aanstelling bij Bologna op zich wachten vanwege de nacompetitie in Italië, die woensdagavond een vervolg krijgt.

Als voetballer speelde Inzaghi jarenlang voor AC Milan en Juventus en droeg het eerder het shirt van onder andere Atalanta Bergamo, Parma FC en Hellas Verona. Zijn eerste trainersklus bij AC Milan werd geen groot succes, bij Venezia promoveerde hij meteen naar de Serie B. Een tweede promotie achter elkaar lukte echter dus niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen