Doemscenario voor Middag: wederom een zware knieblessure

13 juni 2018, 13:59

Bijzonder slecht nieuws voor Tessel Middag. De speelster liep afgelopen zondag bij de selectie van de Oranje Leeuwinnen een knieblessure op en de ernst daarvan valt niet mee: ze heeft wederom de kruisband van haar linkerknie afgescheurd en zal opnieuw geopereerd moeten worden. Daarmee komt voor haar een doemscenario uit.

Extra treurig is het feit dat de middenvelder voor het eerst sinds haar vorige zware knieblessure juist weer bij Oranje zat. Door haar vorige kwetsuur miste ze ook het succesvolle EK in eigen land. "Ik ben hier kapot van en kan het nauwelijks bevatten", waren destijds haar woorden. Bovendien loopt haar contract bij Manchester City deze zomer af, waardoor ze ook nog op zoek moet naar een nieuwe club. Dat wordt door deze blessure zeker niet makkelijker.

"Dit is verschrikkelijk nieuws, allereerst voor Tessel zelf. Ze heeft keihard gewerkt om op topniveau terug te keren en weer aan te sluiten bij de selectie van Oranje. We leven met haar mee en wensen haar veel sterkte", aldus bondscoach Sarina Wiegman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen