Go Ahead Eagles haalt met Bakx negende versterking binnen

Go Ahead Eagles haalt met Bakx negende versterking binnen

13 juni 2018 – Go Ahead Eagles heeft de volgende aanwinst voor komend seizoen alweer binnen. De 32-jarige Istvan Bakx komt over van FC Oss en tekent een eenjarig contract in Deventer. Daarmee is de aanvaller na Richard van de Venne de tweede speler die van Oss de overstap maakt naar Kowet.Dat staat te lezen op het clubkanaal van FC Oss. "We wilden initieel graag verder met Istvan, maar de onderhandelingen verliepen voor beiden niet naar wens. Ik wens hem oprecht veel succes toe bij de club die hij gevonden heeft. In ruim zeven jaar hebben we een voetbalvriendschap opgebouwd", aldus directeur Peter Bijvelds. In totaal speelde hij 141 duels voor de Jupiler League-club.

"Ik ben namelijk nog steeds even gretig als tien jaar geleden. Daarom ga ik nu ook naar Go Ahead Eagles. Een club met ambities, die na een heel moeilijk seizoen echt een rol van betekenis wil spelen", verduidelijkt Bakx, die ooit één interland speelde voor Jong Oranje, zijn ambities op de clubsite van GAE.

Hij is daarmee de negende aanwinst voor de ploeg die komend seizoen getraind wordt door John Stegeman. Eerder tekenden Hobie Verhulst, Richard van der Venne, Maarten Pouwels, Gino Bosz, Julian Lelieveld, Julius Bliek, Jeroen Veldmate en Roland Baas al een contract in Deventer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019