Boussaboun: "Het volk heeft Ziyech in het hart gesloten"

Boussaboun: "Het volk heeft Ziyech in het hart gesloten"

13 juni 2018 – Ali Boussaboun heel veel vertrouwen in de prestaties van Marokko tijdens het wereldkampioenschap. De voormalig profvoetballer, die zelf twaalf interlands speelde voor het Afrikaanse land, ziet genoeg mogelijkheden voor een serieuze stunt. "Er zijn geen eigen bv'tjes, iedere speler wil het snot voor z'n ogen werken", noemt hij een verschil ten opzichte van voorgaande jaren.Een van de spelers op wie ongelofelijk veel ogen zijn gericht, zeker vanuit Nederland, is Ajacied Hakim Ziyech. "Die kan niet meer stuk. Hij is zó creatief, maar ook een harde werker. Het volk heeft Ziyech in het hart gesloten", verzekert Boussaboun, die zelf onder de indruk is van Amine Harit, tegenover de NOS.

"Hij is een groot talent bij Schalke 04 en wordt dit WK pas 21 jaar. Het pleintjesvoetbal, de mentaliteit van de straat, het zit allemaal in hem. Hij kan zo goed voetballen, niet normaal." Met onder andere die twee smaakmakers begint Marokko vrijdagmiddag tegen Iran. Dat is meteen een cruciale wedstrijd, in de poule met Portugal en Spanje.

"Ik ben niet zo onder de indruk van Portugal, het is niet onverslaanbaar. Iran is een stugge, compact spelende ploeg. Die wedstrijd móet gewonnen worden", aldus de voormalig speler van NAC Breda.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019