Gisteren gemist: zege Oranjevrouwen, KNVB stemt op Marokko

Gisteren gemist: zege Oranjevrouwen, KNVB stemt op Marokko

13 juni 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 juni.KNVB stemt op Marokkaanse bid voor WK 2026
De KNVB gaat woensdag op het Marokkaanse bid voor de organisatie van het WK van 2026 stemmen, dat maakt de voetbalbond dinsdag bekend. Daarmee verkiest de KNVB het bid van Marokko boven de gecombineerde bid van de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Mbappé stelt Fransen gerust na blessure: "Het gaat goed met mij"
Kylian Mbappé verliet dinsdag de training van het Franse nationale elftal voortijdig. De aanvaller kreeg een tik op zijn enkel en verliet voortijdig het veld. Even werd gevreesd voor een blessure, maar Mbappé stelt voetbalminnend Frankrijk gerust.

Martens schiet Oranje in absolute slotfase langs Slowakije
Op het nippertje heeft Lieke Martens dinsdagavond in Heerenveen de Oranje Leeuwinnen voor kostbaar puntverlies behoed. Lang bleef het 0-0 in een volgepakt Abe Lenstra stadion, maar in blessuretijd wist Martens met een mooi gekruld schot de uitblinkende Slowaakse doelvrouw te verschalken: 1-0. Nederland blijft daardoor bovenaan in de poule met Noorwegen, waarmee in september afgerekend dient te worden in strijd om de eerste plaats.

Megatransfer Lemar naar Atlético Madrid in de maak
Thomas Lemar gaat AS Monaco verruilen voor Atlético Madrid. De Spaanse club meldt via de officiële kanalen dat er een principeakkoord is bereikt over een transfer van de Franse middenvelder. Volgens de Franse media zou het gaan om een transferbedrag van zo'n 65 miljoen euro.

Van den Berg stelt zich weer beschikbaar voor Oranje
Mandy van den Berg stelt zich weer beschikbaar voor de Oranjevrouwen. De 27-jarige verdedigster van Valencia zette na het gewonnen EK van 2016 een punt achter haar interlandloopbaan, maar komt nu toch terug op die beslissing.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 januari 2019

  2. zondag 20 januari 2019