Lewandowski helpt Polen aan ruime oefenzege

Lewandowski helpt Polen aan ruime oefenzege

12 juni 2018 – Polen heeft de laatste oefenwedstrijd voor de start van het WK winnend afgesloten. Mede dankzij twee doelpunten van Robert Lewandowksi werd er overtuigend van Litouwen gewonnen. Het werd uiteindelijk 4-0 voor de mannen van Adam Nawalka.Polen opende dinsdag na iets minder dan twintig minuten de score. Na goed terugleggen van Maciej Rybus was het Lewandowski die voor de openingstreffer tekende. Uit een vrije trap maakte Lewandowski even later ook de 2-0. Het was even de vraag of de bal daarbij de lijn had gepaseerd, maar scheidsrechter Kevin Blom kreeg al snel via zijn oortje binnen dat dat inderdaad het geval was.

Na rust was Litouwen ook niet in staat om Polen af te stoppen. Met zeventig minuten op de klok tekende Dawid Kownacki voor de derde treffer. In de slotfase kreeg de WK-ganger ook nog een strafschop toegekend. Vanaf de stip bepaalde Jakub Blaszczykowski de eindstand op 4-0.

Polen begint het WK op 19 juni met een wedstrijd tegen Senegal. Andere tegenstanders in de groep zijn Colombia en Japan.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 2 april 2020

  2. woensdag 1 april 2020

  3. dinsdag 31 maart 2020