Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NAC Breda houdt Verschueren voor komende jaren aan boord

NAC Breda houdt Verschueren voor komende jaren aan boord

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juni 2018 – NAC Breda en Arno Verschueren blijven langer aan elkaar verbonden. De club heeft het lopende contract van de middenvelder opengebroken en verlengd tot medio 2021. Verschuerens oorspronkelijke verbintenis liep nog een jaar door.

Verschueren kwam in de zomer van 2016 over van het Belgische Westerlo. In het promotiejaar groeide de 21-jarige Belg meteen uit tot vaste waarde. Ook het afgelopen seizoen deed de inmiddels vertrokken trainer Stijn Vreven vaak een beroep op hem.

"De contractverlenging van Arno is voor ons geweldig nieuws en een positieve ontwikkeling", zegt technisch directeur Hans Smulders op de website van de Parel van Zuiden. "Om de selectie naar een hoger niveau te brengen is het, naast het aantrekken van nieuwe spelers, ook belangrijk om bepaalde spelers langer aan de club te binden. Zij worden door de begeleiding die wij hen bieden ieder jaar weer beter en gaan dus steeds een hoger niveau aantikken. Daarnaast is het goed om te zien dat we een talent als Arno, ondanks wat interesse van andere clubs, hebben weten te overtuigen dat hij zijn ontwikkeling het beste bij ons voort kan zetten."

Verschueren: "NAC was voor mij, na Westerlo, een mooie stap hogerop en ook een uitdaging. Ik begon hier in mijn eerste jaar in de Jupiler League en het afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen om mezelf te bewijzen op het hoogste niveau. Ik voel mij sterker dan toen ik hier kwam en heb er veel vertrouwen in dat ik in de komende twee seizoenen ook weer belangrijke stappen kan gaan zetten als voetballer." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd