Concept programma: PEC en Heerenveen trappen seizoen af

12 juni 2018, 09:01   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 09:56

Het nieuwe Eredivisie-seizoen begint op vrijdag 10 augustus met PEC Zwollesc Heerenveen. Landskampioen PSV ontvangt FC Utrecht in eigen huis, Ajax speelt in de Johan Cruijff ArenA tegen Heracles Almelo en Feyenoord gaat op bezoek bij promovendus De Graafschap.

De andere promovendi, Fortuna Sittard en FC Emmen, spelen beide een uitwedstrijd. Fortuna ontmoet Excelsior, Emmen speelt op bezoek bij ADO Den Haag.

Toppers

De eerste Klassieker staat voor zondag 28 oktober op het programma, als Feyenoord naar Amsterdam afreist. Op zondag 27 januari speelt Ajax in De Kuip.

Regerend kampioen PSV speelt op zondag 23 september de eerste topper in eigen huis tegen Ajax. Op zondag 31 maart staan PSV en Ajax in ArenA tegenover elkaar. De duels van PSV met Feyenoord zijn op zondag 2 december in Eindhoven, en op zondag 24 februari in Rotterdam.

Vanwege de invoering van de videoscheidsrechter beginnen de vroege zondagwedstrijden voortaan om 12.15 uur, in plaats van 12.30. Tegelijkertijd is het [a,http://Loodzware,_blank,concept programma van de Jupiler League] bekendgemaakt.

Bekijk hier het volledige concept programma

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen