AZ beloont Kaandorp voor goede ontwikkeling bij Jong AZ

AZ beloont Kaandorp voor goede ontwikkeling bij Jong AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 juni 2018 – Het is een heuglijke dag voor Mees Kaandorp, die bij AZ zijn handtekening heeft gezet onder een verbintenis voor een jaar, met de optie op een extra seizoen. De speler van Jong AZ brak in het afgelopen voetbaljaar door in de beloftenploeg.

?De twintigjarige rechtsbuiten begon als wisselspeler aan het afgelopen seizoen, maar was vanaf de jaarwisseling een vaste kracht. Hij scoorde in totaal drie keer in 23 Jupiler League-wedstrijden. Het jeugdproduct van AZ ziet zijn inzicht als zijn beste eigenschap. "Ik ben een rechtsbuiten met veel diepgang die ook tussen de linies kan spelen", zegt Kaandorp op de website van AZ. "Mijn sterkste punt? Ik heb een goed inzicht en kan ploeggenoten vrij voor de goal zetten. En als ik zelf in de zestien sta, heb ik een goed schot waarmee ik kansen kan afmaken."

Directeur Max Huiberts vindt Kaandorp een veelzijdige aanvaller. "Mees kan zowel als rechts- en linksbuiten uit de voeten", zegt de beleidsbepaler. "Hij heeft in de tweede helft van de competitie veel wedstrijden gespeeld voor Jong AZ. Daarin heeft hij aangetoond dat hij het niveau van de Eerste Divisie aankan. Hopelijk gaat Mees in de toekomst ook de volgende stap naar de A-selectie maken."

Reacties

gerelateerd