Fortuna haalt Diemers binnen: "Absolute meerwaarde"

11 juni 2018, 16:54   Bijgewerkt: 11 juni 2018, 17:49

Fortuna Sittard heeft de tweede zomeraanwinst binnen. De promovendus heeft zich maandag verzekerd van de diensten van Mark Diemers, die overkomt van mede-promovendus De Graafschap. De middenvelder tekent voor drie seizoenen.

De 24-jarige middenvelder maakte afgelopen seizoen grote indruk bij De Graafschap en stapt nu over naar een mede-promovendus. Hij heeft voor drie seizoenen getekend. Fortuna is dolblij met de komst van de aanvallende middenvelder. "Diemers is één van de spelers die we heel graag aan boord wilden halen", zegt technisch directeur Mustafa Aztopal.

Hij verwacht veel van de middenvelder, die in het verleden voor SC Cambuur en FC Utrecht speelde. "De technische staf is zeer gecharmeerd van Mark. Het is niet voor niets dat hij afgelopen seizoen een Bronzen Stier voor beste speler in de wacht sleepte. Hij is van absolute meerwaarde voor het elftal. Het is een echte winnaar met een dito ambitieniveau. In de uiterst prettige gesprekken met hem hebben we onze plannen voor de toekomst besproken. Niet alleen voor komend seizoen, maar ook de seizoenen daarna. Mark heeft vertrouwen in het project dat we zijn gestart én in de club. Hij heeft dus bewust voor ons gekozen en we zijn dan ook blij dat hij vanaf nu onderdeel is van onze familie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen