Potter zwaait komende drie seizoenen scepter bij Swansea City

Potter zwaait komende drie seizoenen scepter bij Swansea City

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 juni 2018 – Swansea City heeft Graham Potter aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De club uit Wales neemt de Engelsman over van het Zweedse Östersunds FK, dat hem sinds 2011 in dienst had. Potter neemt assistenten Billy Reid en Kyle Macaulay mee naar zijn nieuwe club en heeft een contract voor drie seizoenen getekend.

De Welshe club hoopt snel weer terug te keren naar de Premier League. Swansea City degradeerde het afgelopen seizoen naar de Championshop na zeven jaar op het hoogste seizoen te hebben gebivakkeerd. Potter kan met vier Nederlanders de jacht naar de Premier League inzetten: Leroy Fer, Mike van der Hoorn, Luciano Narsingh en Erwin Mulder.

Potter weet hoe het is om een club naar een hoger niveau te brengen. Met Östersunds promoveerde de Engelsman liefst drie keer. In 2011 speelde de club nog op het vierde Zweedse niveau, de afgelopen drie jaar was Östersunds een subtopper in de Allsvenskan.

Reacties

gerelateerd