Spoorboekje: Leeuwinnen in actie, conceptprogramma Eredivisie

Spoorboekje: Leeuwinnen in actie, conceptprogramma Eredivisie

12 juni 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 12 juni.Nieuws

Conceptprogramma betaald voetbal
Nieuws uit Zeist vandaag. De KNVB gaat het conceptprogramma voor het nieuwe seizoen van de Eredivisie en de Jupiler League bekendmaken. 

Kluivert rondt transfer op
Justin Kluivert zette maandagavond voet op Italiaanse bodem en gaat vandaag zijn transfer naar AS Roma afronden. 

Specials

Nog twee nachtjes slapen
Het duurt niet lang meer: over twee dagen gaat het WK van start. Tot die tijd telt FCUpdate af en worden dagelijks specials online gezet. Vandaag worden twee groepen onder de loep genomen: Groep C en Groep D. Daarnaast zetten we de Eredivisionisten op een rijtje die hoopten naar het WK te gaan, maar het toernooi op televisie moeten volgen.

Wedstrijden

Paraguay – Japan (15.05 uur)
Is Japan klaar voor het WK? Daar lijkt het niet op. De Aziaten wonnen geen van de laatste vijf oefenduels en dreigen met een slecht gevoel naar Rusland te gaan. Om toch nog met een enigszins goed gevoel aan het toernooi te beginnen, zal Japan in de uitzwaaiwedstrijd een goed resultaat moeten behalen tegen Paraguay. Op het WK nemen de Japanners het op tegen Colombia, Senegal en Polen.

Polen – Litouwen (18.00 uur)
Ook de Polen lijken nog niet de WK-vorm te pakken te hebben. In 2018 won de Poolse formatie enkel van Zuid Korea, dat pas in de absolute slotfase van de wedstrijd over de knie werd gelegd. Tegen Nigeria (0-1) en Chili (2-2) werden niet de gewenste resultaten behaald, dus kan Polen in de laatste wedstrijd voor het WK tegen Litouwen nog aan het zelfvertrouwen werken.

Nederland – Slowakije (20.00 uur)
In een uitverkocht Abe Lenstra Stadion kunnen de Oranje Leeuwinnen zich vanavond plaatsen voor het EK in Frankrijk. Daarvoor heeft het vrouwenteam wel de hulp nodig van Noorwegen. Wint Nederland – zoals verwacht – van Slowakije en verliest nummer twee Noorwegen van Ierland, dan is plaatsing voor het WK van 2019 een feit.

Voetbal op tv

19.25 uur: Nederland – Slowakije, Veronica, live verslag van het WK-kwalificatieduel
19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met de laatste voetbalnieuwtjes

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 24 november 2020

  2. maandag 23 november 2020