Rodrigo hoopt Spanje's eerste spits op WK te worden

11 juni 2018, 15:36

De spitspositie is al jaren een zorgenkindje van het Spaanse voetbalelftal. Het komende WK is dat niet anders: een duidelijke keuze heeft Julen Lopetegui nog niet gemaakt. Drie spelers lijken in aanmerking te komen om Spanje's eerste spits te worden: Diego Costa, Iago Aspas en Rodrigo. Laatstgenoemde startte in de uitzwaaiwedstrijd tegen Tunesië (1-0) in de basis.

"We zijn aanvallers met verschillende kwaliteiten", wijst Rodrigo in gesprek met Marca op zijn concurrenten. "Iago is veelzijdiger, Costa is een aanspeelpunt en ik zit daartussenin. De coach moet aan de hand van wat hij tijdens de trainingen en vorige wedstrijden heeft gezien een beslissing maken. Onze tegenstanders en de manier waarop zij spelen, kan zijn keuze beïnvloeden."

Rodrigo, spits van Valencia, speelde nog maar zes wedstrijden in de Spaanse nationale ploeg. "Het is duidelijk dat wie ook speelt, diegene zijn best zal doen. Degenen die ernaast staan, moeten ook hun bijdrage leveren. We hebben iedereen nodig. Dat we het samen doen is cruciaal."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen