OGC Nice presenteert Vieira als opvolger van Favre

11 juni 2018, 15:10

OGC Nice heeft

Patrick Vieira

  - Man City
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/patrick-vieira">Patrick Vieira
 
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/patrick-marins-vieira">Patrick Vieira aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 41-jarige Fransman komt over van New York City en is in de Zuid-Franse stad de opvolger van Lucien Favre, de nieuwe trainer van Borussia Dortmund. Dat Vieira in Nice aan de slag gaat, had Manchester City zondag al per ongeluk verklapt.

Op de officiële website plaatste de kampioen uit Engeland een bericht over het vertrek van Vieira bij de City Football Group, waar zowel Manchester City als New York City onder valt. Het bericht werd snel verwijderd, maar het nieuws dat Vieira aan de slag zou gaan bij OGC Nice verspreidde zich als een lopend vuurtje. Het was wachten op de bevestiging van Nice, die er maandagmiddag kwam.

OGC Nice wordt voor Vieira (41) zijn eerste trainersklus in Europa. De oud-middenvelder van AS Cannes, AC Milan, Arsenal, Juventus, Inter en Manchester City stond vanaf 2016 aan het roer bij New York City. "Ik verlaat New York met geweldige herinneringen en ik zal altijd fan van de club blijven", geeft Vieira de supporters mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen