'PSV in grote lijnen akkoord over transfer Angelino'

11 juni 2018, 08:35   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 09:59

Angelino maakt spoedig de overstap naar PSV. De Eindhovenaren hebben in hoofdlijnen een akkoord met Manchester City, meldt het Eindhovens Dagblad. Het gaat enkel nog om details. Vermoedelijk wordt Angelino komende week of kort daarna gepresenteerd bij de landskampioen. Met de transfer is iets meer dan vijf miljoen euro gemoeid.

PSV en het kamp van Angelino zijn vol vertrouwen over een goede afloop. Volgens het ED is de linksback zelf al rond met PSV. De verdediger, die afgelopen seizoen op huurbasis voor NAC Breda speelde, rekent erop dat alles goed komt en hij volgend seizoen in het Philips Stadion speelt.

De Eindhovenaren willen zich nog niet te gauw rijk rekenen, omdat de club weet dat een zeker lijkende transfer op het aller laatste moment kan klappen. Zo dacht PSV in de winter Lumor Agbenyenu te strikken, maar bedacht hij zich op weg naar het vliegveld. Dergelijke toestanden Angelino worden niet verwacht.

Zodra de handtekeningen zijn gezet, is Angelino de tweede linksback die PSV aantrekt. Nick Viergever kwam eerder al over van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen