Gisteren gemist: PSV heeft Angelino bijna binnen, Brazilië wint

11 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 10 juni 2018, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 10 juni.

'PSV bereikt in grote lijnen akkoord over transfer Angelino'

Angelino maakt spoedig de overstap naar PSV. De Eindhovenaren hebben in hoofdlijnen een akkoord met Manchester City, meldt het Eindhovens Dagblad. Het gaat enkel nog om details. Vermoedelijk wordt Angelino komende week of kort daarna gepresenteerd bij de landskampioen. Met de transfer is iets meer dan vijf miljoen euro gemoeid.

FIFA-ranglijst na WK op andere manier berekend

De FIFA-ranglijst zal na het WK in Rusland aan de hand van een nieuwe formule worden berekend. Dat heeft de wereldvoetbalbond zondag aangekondigd. De nieuwe rekenmethode leidt volgens de FIFA tot een eerlijkere ranglijst.

Brazilië laat ook tegen Oostenrijk zien klaar te zijn voor WK

Brazilië lijkt de juiste vorm voor het WK te pakken te hebben. Een week na het gewonnen duel met Kroatië (2-0) legden de Zuid-Amerikanen zondag in de laatste oefenwedstrijd voor de eindronde Oostenrijk over de knie. De Brazilianen kenden een geslaagde generale repetitie door met 0-3 te winnen.

Clubloze Smeets duikt op in Oss en tekent contract

Bryan Smeets zet zijn carrière voort bij TOP Oss, zoals de club vanaf het nieuwe seizoen weer heet. De 25-jarige middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend, met de optie voor een extra jaar. Hij zat zonder club nadat in de winter zijn contract bij SC Cambuur werd ontbonden.

Coleman volgt Pellegrini op als trainer Chinese club

Chris Coleman heeft een nieuwe baan gevonden. De voormalig bondscoach van Wales gaat aan de slag in China, waar hij trainer van Hebei China Fortune wordt. Coleman is de opvolger van Manuel Pellegrini, die aan de slag gaat bij West Ham United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen