Spoorboekje: Kluivert op weg naar Roma, aftellen naar WK

11 juni 2018, 07:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 11 juni.

Nieuws

AS Roma hintte gisteren al naar de definitieve komst van Justin Kluivert. Met een tweet lieten de Romeinen weten dat de volgende versterking onderweg is. Dit moet Kluivert zijn. De bevestiging uit Rome zal niet lang op zich laten wachten. Komt-ie vandaag?

Specials

{image[326593][right-half][]}Aftellen naar het WK

Over drie dagen begint de bal te rollen in Rusland. Het gastland trapt in Moskou af tegen Saudi-Arabië. In aanloop naar het WK telt FCUpdate.nl af en komen er dagelijks meerdere specials online. Vandaag nemen we poule A en B onder de loep, en zetten we de WK-gangers uit de Eredivisie op een rijtje.

Wedstrijden

Zuid-Korea - Senegal (15.00 uur)

WK-gangers Zuid-Korea en Senegal treffen elkaar maandag voor de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar het eindtoernooi in Rusland. Beide landen kenden een matige oefencampagne en hopen in de generale repetitie nog wat vertrouwen op te kunnen doen.

België - Costa Rica (20.45 uur)

Ook voor de Belgen staat maandag de uitzwaaiwedstrijd op het programma. Bondscoach Roberto Martinez was zeer tevreden na de 3-0 zege op Egypte en wil de goede lijn doortrekken in de laatste oefenwedstrijd. WK-ganger Costa Rica is dan de tegenstander.

Voetbal op TV

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met de laatste voetbalnieuwtjes

20.35 uur: België - Costa Rica, FOX Sports 2, live verslag van het oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen